Ustrezna izvedba hidroizolacije pred polaganjem keramike je pogoj za trajno vodoneprepustnost površin balkonov, teras, ravnih streh, pa tudi kopalnic in sanitarij. Gre za tankoslojen tekoč premaz, ki tvori brezšivno hidroizolacijsko membrano.

V naši ponudbi lahko izbirate med hidroizolacijskimi materiali, ki služijo kot končni pohodni sloj na zunanjih površinah (terase, balkoni, ravne strehe) ali pa kot  hidroizolacijska prevleka pred polaganjem keramike (kopalnice, balkoni, terase, ravne strehe). Njihova uporaba je univerzalna tako za novogradnje kot tudi za sanacije oziroma adaptacije.

Vsi materiali so na vodni osnovi in so okolju prijazni, varni za delo tudi v zaprtih prostorih in imajo visoko stopnjo elastičnosti ter dolgo življenjsko dobo. Vgradnja je preprosta, vsi so primerni tudi za izvedbo po principu »naredi sam«.

Premazi Acriflex Pro, Acriflex X Pro, Acriflex Mono, Ultrabit in Ultragum imajo na koncu predstavitve ponujen dostop do tehničnega lista, kjer je opisana namembnost, način uporabe in podrobni tehnični podatki.

V primeru, da je vaš projekt zelo specifičen in ni opisan v tehničnem listu, se obrnite na našo tehnično službo preko spletnega obrazca ali po telefonu in skupaj bomo poiskali za vas najboljšo rešitev.

 

Ekogradnja.com uporablja piškotke za izboljšanje funkcionalnosti spletnega mesta, boljšo uporabniško izkušnjo in zmožnost postavljanja prilagojenih vsebin in oglasov. Nastavitve piškotkov lahko prilagodite v svojem spletnem brskalniku.