O PODJETJU

KOOP

S pravo naravnanostjo je vse mogoče

Že od samega začetka smo si začrtali cilj ponuditi široko  paleto tehnično sodobnih izdelkov po konkurenčnih cenah in temu poslanstvu sledimo še danes.

S ponosom lahko rečemo, da doživljamo rast na vseh ravneh našega poslovanja. V zadnjih petih letih se je naša skupna vrednost prodaje skoraj podvojila.

V zadnjih letih smo v našo ponudbo dodali še dva nova programa – električno ogrevanje ter ročno orodje in oprema za avtomobilsko industrijo. Oba skupaj z našim osnovnim programom lepil beležita stalno rast in širitev.

KREDIBILNOST IN VRHUNSKE STORITVE

Z izurjeno ekipo komercialistov nudimo učinkovito podporo strankam z zagotavljanjem tehnične pomoči, prenosom znanja in svetovanjem. Na ta način jim omogočamo kvalitetne materiale in napredne rešitve, ki pomagajo vzpostavljati konkurenčnost, inovativnost in razvoj.

V letu 2016 smo pričeli delovati v naših novih poslovnih prostorih na lokaciji v Brežicah. Tu imamo lasten objekt z več kot 3.000 m2 prostora za skladišče, proizvodnjo in servis. Neposredno zraven se nahajajo upravna zgradba s pisarnami, velik razstavno-prodajni salon ter prostori za preizkušanje in testiranje artiklov iz našega prodajnega programa.