INTERIOR pohištvene plošče

Interior pohištvene plošče zaradi trpežnosti, odpornosti na vlago in druge mehanske obremenitve, obenem pa z zelo širokim izborom barv ter dekorjev nudijo nešteto možnosti uporabe v notranjih prostorih.

Svoje mesto so tako našle predvsem v bolj obremenjenih okoljih, zato so idealna izbira za uporabo v gostinskih objektih kot zidne obloge ali obloge pultov ter v kuhinjah za kuhinjske pulte.

Zlasti pa so Interior pohištvene plošče primerne za opremo javnih sanitarij, bazenskih kompleksov in podobnih prostorov kot zidne obloge, sanitarne celice, pregradni zidovi, toaletni predelki in podobno. Vse bolj pa je pogosta uporaba Interior plošč tudi v drugih javnih objektih, lep primer so šole, kjer Interier plošče uporabljamo v garderobah in ostalem šolskem pohištvu. Odlična izbira so tudi za ostalo pohištvo in delovne pulte.

Robovi plošč se lahko obdelajo, zato ni potrebna dodatna zaščita ali obloga z dekorativnimi trakovi.

Plošče se standardno dobavljajo s črno sredico oziroma črnim robom. Možna pa je tudi dobava plošč s sivo ali belo sredico.

Običajna debelina plošč je 12/13 oziroma 18/19 mm. Plošče do dobavljive v več formatih, kar je prikazano v široki paleti barv in vzorcev na barvni karti Interior.

INTERIOR barvna karta

Za več informacij in ponudbo nam pišite. Z veseljem vam bomo pomagali.

PIŠITE NAM