ISONEM M 36

Hitro vezivna malta za vodno zaporo

Uporablja se za zaustavljanje vodnega curka pri izvajanju hidro-izolacijskih del. Ima visoko ekspanzijsko lastnost, v stiku z vodo se v roku 40 sekund razširi in tako zaustavi vodni curek. Ustvari zelo močan oprijemljem na podlago in zagotavlja odpornost na pozitivni in negativni vodni tlak. Ne vsebuje sode ali klora, ne škoduje armaturi in železu.

NAMEN UPORABE

  • Ustavitev vodnega curka
  • Za zaustavitev uhajanja vode pred nanosom hidro izolacijskega premaza ISONEM M 35

! Med nanašanjem uporabljajte gumijaste rokavice !

Prvi način:

ISONEM M 36 je v prašnem stanju in se nanaša ročno v suhem stanju. Na predvideno površino s pestjo nanesite ustrezno količino materiala in ga s prsti vtisnite čim globje v razpoko (luknjo). Postopek ponavljate, dokler ne pride do popolne zaustavitve iztekanja vode.

Tako je površina pripravljena za dokončno sanacijo s hidro-izolacijskim premazom ISONEM M 35. Pred nadaljnjim postopkom sanacije odstranite višek material z krtačo.

Drugi način:

ISONEM M 36 se lahko uporablja tudi kot omet: v 5 kg mase v prahu dodajte 2.5 l vode, dobro premešajte, da nastane  konsistentna pastasta masa, ki jo z lopatico vtisnete v razpoko. Masa takoj po mešanju začne ekspandirati ter na ta način ustvari čep, ki zapre vodni curek. Dokler masa popolnoma ne utrdi, jo pridržite z roko.

Prenesite si on-line tehnični list
ISONEM M 36:

Prenos tehničnega lista

Če želite prejemati e-novice, izpolnite obrazec:

Prijava na E-novice

Za več informacij in ponudbo nam pišite. Z veseljem vam bomo pomagali.

PIŠITE NAM